Lisebergspaket – kul för stor & liten!

Lisebergspaket för stor & liten

Lisebergspaket från 26 april till 5 oktober 2014!

Göteborgs stora nöjespark Liseberg har premiär den 26 april. Årets stora nyhet är Helix, en enorm berg- och dalbana som bjuder på bl.a. skruvar, loopar och dubbla accelerationer i hela 2 minuter.  Vill du provåka Helix redan nu? Se filmen. Vi vill även tipsa er om förra årets stora nyhet, Kaninlandet, ett helt område med en mängd attraktioner för de yngre besökarna.

Vi erbjuder paketpriser på boende med frukost, samt entrébiljetter till Liseberg. Observera att vi tillämpar flexibel prissättning, och att paketpriserna därmed  kan variera olika datum. Ring oss alltid för korrekt prisuppgift eller sök/boka rum samt entrébiljetter via vår bokningsknapp till höger!

Vi erbjuder följande frånpriser på Lisebergspaketet:
Enkelrum från 780:-
Dubbelrum från 1220:-
Trebäddsrum från 1660:-
Familjerum (4 sängar) från 1800:-

Samtliga priser anges per natt och rum, och inkluderar entrébiljetter till Liseberg. Erbjudandet gäller i mån av tillgång alla dagar mellan den 28/5-17/8, samt utvalda dagar under perioden 26/4-25/5 samt 21/8-5/10 2014.

Observera att barn som är under 110 cm långa, har fri entré till Liseberg.

Vill ni veta vad som händer på Liseberg i sommar, besök Liseberg.

« Tillbaka