Exklusivt musikalpaket ”Kristina från Duvemåla”

Musikalpaket Kristina från DuvemålaKristina från Duvemåla åter till GöteborgsOperan

Till hösten (2014) kommer GöteborgsOperan sätta upp den omåttligt populära musikalen ”Kristina från Duvemåla”. Denna gång får vi se en uppsättning som tidigare har spelats på Svenska Teatern i Helsingfors, och den har fått strålande recensioner även i svenska medier.

Musikalen handlar om en liten skara människor från Småland som drömmer om ett nytt liv i Amerika, det förlovade landet i väster som erbjuder frihet till alla som vågar bege sig ut på den riskfyllda färden över Atlanten. Bland dem som vågar finns Kristina, Karl-Oskar, Robert och Ulrika. Dessa huvudroller spelas av samma kvartett som spelade i Helsingfors – Maria Ylipää, Robert Noack, Birthe Wingren och Oskar Nilsson.

Vi erbjuder nu ett exklusivt paket till ett fåtal datum under 2015.
Paketpris inklusive boende, frukostbuffé, biljetter samt ett shoppinghäfte*:

Dubbelrum från 1475:- per person
Enkelrum från 1550:-

Skynda er att boka för biljetterna är begränsade till endast följande datum:
23, 24, 31 januari 2015
6 mars 2015

*Shoppinghäftet har attraktiva rabatter till butiker, restauranger etc. i Göteborg. OBS! Ett häfte per rum/sällskap.

 

« Tillbaka