Nytt showpaket i höst – ”That 80′s show” på Park Lane

2014-05-27

Hotel Lorensberg ihop med Park Lane presenterar showpaket Lorensberg, det perfekta nöjespaketet för dig och dina vänner/kollegor. Njut av mat, dryck och underhållning i absolut världsklass, och allt bara ett stenkast från Hotel Lorensberg.

Den 12 september 2014 har de premiär för sin nya show ”That 80′s show”. Sätt på er benvärmarna och axelvaddarna och följ med Park Lanes showartister och musiker på en fantastisk nostalgiresa tillbaka till 1980-talet. Ni får uppleva musik av bl.a. Madonna, Def Leppard, Kylie Minogue, Roxette, Orup och Freestyle. Under kvällen serveras en 80-tals inspirerad 3-rättersmeny.

Showpaketet kan bokas fredagar och lördagar under perioden 12 september – 20 december 2014, samt 9 januari – 16 maj 2015. Läs mer här.

Varmt välkomna att boka vårt populära showpaket!

 

 

« Tillbaka