Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 110 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna.

Receptionist sökes omgående

Vi söker dig som är glad och har en god känsla för service och kundbemötande. I vår reception arbetar vi tillsammans, möter våra gäster med ett leende, och är dem behjälpliga med taxi- , restaurang- och aktivitetsbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat använda svenska och engelska i tal och skrift, göra bokningar och administrera dessa via telefon, mail samt bokningssystem. Vi ser gärna att du är över 20 år och att du kan tänka dig att arbeta dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Vi erbjuder en tjänst på minst 75 %, ett sommarvikariat vecka 28-31. Om du kan börja arbeta redan nu, kan upplärning ske omgående och deltidsarbete kan erbjudas fram t.o.m. vecka 27. Det finns även möjligheter till en förlängd extraanställning efter sommaren.

Maila din ansökan till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi tar gärna emot spontanansökningar löpande under året. Förändringar i personalstyrkan kan göra att vi ibland söker tjänster med kort varsel, även inom städ och frukostavdelningen.