Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 106 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna.

Nattportier helger

Just nu söker vi dig som är glad och har en god känsla för service och kundbemötande, och som kan tänka dig att arbeta i vår reception under natten. I vår reception möter vi våra gäster med ett leende, och är dem behjälpliga med bl.a. taxi-  och restaurangbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat kunna använda svenska och engelska i tal och skrift, checka in och checka ut våra gäster, samt göra lättare bokningar. Arbetet som nattportier innebär även städning av reception och lobby, samt förberedelser inför frukosten.

Vi ser gärna att du är över 24 år. Tjänsten gäller fredag och lördag natt varannan vecka (8,5 timmar/pass), och tillträde kan ske omgående. Upplärning för tjänsten sker både dag- och nattetid. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Maila din ansökan till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg.

Extra personal städ/frukost

Egenskaper som vi värderar högt, och som är fördelar för att du ska trivas i vårt team, är att du är serviceinriktad och positiv som person. Du har ett glatt humör och ett trevligt bemötande mot våra gäster samt kollegor. Viktigt är även att kunna tala samt förstå svenska och engelska. Du är en person som är villig att kombinera dina studier med extraarbete inom vår hotellverksamhet. För att trivas hos oss är det även en fördel om du är flexibel för att kunna jobba både vardagar och helger, och du bör veta hur man lägger i en extra växel vid behov. Vi ser gärna att du är minst 17 år, rökfri, morgonpigg, noggrann, ansvarstagande samt har sinne för detaljer. Vi tillämpar avtalsenlig lön.

Just nu är vi i behov av extra personal i vår städ- och/eller köksavdelning, främst på helgerna men även vissa vardagar.

Maila din ansökan till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in på Hotel Lorensberg.

Vi ser fram emot din ansökan!