Konferens

Konferensrum i centrala Göteborg

Hotel Lorensberg är ett modernt konferenshotell som kan erbjuda tre ljusa och fräscha mötesrum, alla perfekta alternativ för mindre konferenser. Samtliga rum har fönster med fin utsikt mot gatan.

Våra konferensgäster har även tillgång till vår glasveranda, innergård och frukostmatsal.

Kaffe/te med kaka eller smörgås kan beställas och serveras antingen på vår glasveranda mot gården eller i vår konferensfoajé. Ring oss för aktuella prisuppgifter. Om ni önskar konferenslunch, bokar vi lunchen t.ex. på Berzelius Bar & Matsal eller Barrique, som ligger endast någon minut från hotellet. Önskar ni andra lunchalternativ hjälper vi er naturligtvis med tips på andra närliggande lunchrestauranger.

Är ni ett sällskap på mer än 20 personer? Då kan ni boka boendet hos oss, och vi hjälper er att boka konferensen hos någon av våra samarbetspartners som har lokaler för större konferenssällskap. Alla ligger på gångavstånd från hotellet.

Vill ni göra något kul i samband med er konferens? Kontakta oss för förslag på aktiviteter!


Stora konferensrummet

IMG_8559

Stora konferensrummet är 27 m2 stort och kan möbleras efter era önskemål. Lokalen har OH, blädderblock, whiteboard, PC-kanon, högtalare samt WiFi. Observera att under pandemin har vi tillfälligt ändrat max antal personer till 8 i stora konferensrummet. 

Styrelse-/U-sittning12 personer
Skolsittning16 personer
Biosittning20 personer

Lilla konferensrummet

lilla konferensen

Lilla konferensrummet är 12,5 m2 stort och har ett styrelsebord med plats för max 8 personer. Observera att under pandemin har vi tillfälligt ändrat max antal personer till 4 i lilla konferensrummet.  

Arbetsrummet

Arbetsrum Hotel Lorensberg

Behöver du någonstans att sitta och arbeta, kan du hyra vårt 9 m2 stora arbetsrum. Arbetsrummet är utrustat med bl.a. dator och skrivare/kopiator, och passar även utmärkt för möten med max 4 personer. Observera att under pandemin har vi tillfälligt ändrat max antal personer till 2 i arbetsrummet. 

  Konferensförfrågan

  Skicka oss gärna en förfrågan genom att fylla i formuläret nedanför och vi återkommer med en offert!

  Önskas logi?

  JaNej

  Tid?

  FörmiddagEftermiddagHeldagKväll

  Mat?

  KonferenslunchFörmiddagsfikaEftermiddagsfikaKvällsfika