Boka hotellrum på Hotel Lorensberg i Göteborg

Våra hotellrum (klicka för större bild)

I samtliga rumspriser ingår frukostbuffé och fritt WiFi (The Cloud).

Enkelrum

Enkelrum (7,5-11 m²) som är möblerade med en bekväm Hästenssäng (90 eller 105 cm bred) med två sköna kuddar och nymanglade lakan i ren bomull. Rummen är utrustade med TV, skrivbord, fåtölj, samt WC/dusch. Några av enkelrummen har även minikylskåp. Observera att ett fåtal av rummen har heltäckningsmatta.

Dubbelrum grandlit

Dubbelrum (14 m²) som är möblerade med en bekväm Hästenssäng (140 cm bred) med två sköna kuddar och nymanglade lakan i ren bomull. Rummen är utrustade med TV, skrivbord, två fåtöljer, minikylskåp samt WC/dusch.

Dubbelrum standard

Dubbelrum (13-16 m²) som är möblerade med två bekväma sängar från Hästens (2×90 cm). De är bäddade med två sköna kuddar i varje säng och nymanglade lakan i ren bomull. I ett fåtal av rummen står sängarna separerade vid varsin sida av rummet. Rummen är utrustade med TV, skrivbord, fåtölj/fåtöljer, minikylskåp samt WC/dusch.

Dubbelrum superior

Stora dubbelrum (18-22 m²) som är möblerade med två bekväma sängar från Hästens (2×90 cm). De är bäddade med två sköna kuddar i varje säng och nymanglade lakan i ren bomull. Rummen är utrustade med TV, skrivbord, fåtölj eller soffa, minikylskåp samt WC/dusch.

Trebäddsrum

Rymliga rum (21 m²) som är möblerade med tre bekväma sängar från Hästens (3×90 cm). De är bäddade med två sköna kuddar i varje säng och nymanglade lakan i ren bomull. Rummen är utrustade med TV, skrivbord, separat sittgrupp, minikylskåp samt WC/dusch.

Familjerum

Rymliga rum avsedda för familjer med max två vuxna. Rummet är ca 22 m² har en dubbelsäng från Hästens (2×90 cm), samt 2 utfällbara extrasängar. De ordinarie sängarna är bäddade med två sköna kuddar i varje säng och nymanglade lakan i ren bomull. Extrasängarna har endast en kudde per säng. Rummen är utrustade med TV, skrivbord, 2 fåtöljer, minikylskåp samt WC/dusch. Denna rumstyp finns inte bokningsbar under hela året. Ring oss för uppgift om tillgänglighet & pris!

Allmänna utrymmen (klicka för större bild)

 Konferens- och businesscenter (klicka för större bild)