Paket & erbjudanden

Teaterpaket

Vi ligger mitt i Göteborgs nöjes- och evenemangsområde och har ofta möjlighet att erbjuda förmånliga paket där logi och biljetter till olika teatrar och shower ingår. Just nu erbjuder vi paket till bland annat Rock show på Park Lane samt till Annie på Lorensbergsteatern.

Ring oss för mer information på 031 – 81 06 00.

Paket-erbjudanden

Stående erbjudanden

Teaterpriser

Har du redan en biljett till teater kan du boka ditt boende hos oss till rabatterat pris.

Ring för mer information på 031 – 81 06 00

Veteranpriser

Vi kan erbjuda dig som är pensionär fördelaktiga priser. Observera att erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per natt och bokning sker i mån av tillgång.

Ring för mer information om våra veteranpriser på 031 – 81 06 00

Musikalen Annie

Musikalen Annie

Denna klassiska musikal underhåller publik i alla åldrar med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia. Boka ert paket redan idag!

200 m

Läs mer
gothenburg pass

Gothenburg Pass

Gothenburg Pass - Ett komplett upplevelsekort som ger er fritt inträde till över 30 olika attraktioner och sevärdheter i Göteborg. Boka boende och kort på 031-81 06 00!

0 m

Läs mer
det lilla extra

Det lilla extra

Vill du fira något/någon som bor på Hotel Lorensberg? Beställ "Det lilla extra" för att göra hotellvistelsen komplett! För mer info ring oss på 031-810600.

0 m

Läs mer
Universeum

Universeum upplevelsepaket

Upplevelsepaketet för stor och liten! På bekvämt gångavstånd från hotellet kan ni uppleva bl.a. experimentverkstäder, rymdskepp, jätteakvarier med hajar, dödligt giftiga ormar, och en ångande regnskog.

600 m

Läs mer
Park Lane Rock Show

Park Lane Rock Show

Hotel Lorensberg + Park Lane = ett mycket uppskattat showpaket med boende, frukost, 3-rätters middag och show. Upplev ett färgsprakande äventyr genom rockmusikens historia, något ni inte vill missa!

450 m

Läs mer
Jonas Gardell

Jonas Gardell – Queen of f*cking everything

Det är dags att va lycklig! Kom och se Jonas Gardell stora show " Queen of f*cking everything" i höst.

200 m

Läs mer
Vintererbjudande

Vintererbjudande

Välkommen att njuta av stämningsfulla dagar i Göteborg. Bo minst 2 nätter och få 20 % rabatt. Boka redan nu på 031-81 06 00!

0 m

Läs mer