Paket & erbjudanden

Teaterpaket

Vi ligger mitt i Göteborgs nöjes- och evenemangsområde och har ofta möjlighet att erbjuda förmånliga paket där logi och biljetter till olika teatrar och shower ingår. Just nu erbjuder vi paket till bland annat Park Lane Show, Lorensbergsteatern och Universeum.

Ring för mer information på 031 – 81 06 00 eller mejla till info@hotel-lorensberg.se

Stående erbjudanden

Teaterpriser

Har du redan en biljett till teater kan du boka ditt boende hos oss till rabatterat pris.

Veteranpriser

Vi kan erbjuda dig som är pensionär fördelaktiga priser. Observera att erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per natt och bokning sker i mån av tillgång.

Ring för mer information om våra teater- och veteranpriser på 031 – 81 06 00

Universeum

Universeum upplevelsepaket

Upplevelsepaketet för stor och liten! På bekvämt gångavstånd från hotellet kan ni uppleva bl.a. experimentverkstäder, rymdskepp, jätteakvarier med hajar, dödligt giftiga ormar, och en ångande regnskog.

600 m

Läs mer
Generations Park Lane

Generations

Upplev den bästa musiken från 70, 80 och 90-talet framförda av Park Lanes fantastiska artister och musiker live på scen. Boka ditt showpaket med boende nu!

450 m

Läs mer

Bo 3 nätter, betala för 2

Passa på att boka in en mysig weekend i Göteborg och bo extra förmånligt hos oss på Hotel Lorensberg!

0 m

Läs mer

Det lilla extra

Vill du fira något/någon som bor på Hotel Lorensberg? Beställ "Det lilla extra" för att göra hotellvistelsen komplett! För mer info ring oss på 031-810600 eller mejla till receptionen.

0 m

Läs mer

Presentkort

Presentkort är en enkel lösning på stora frågor! Nu kan du köpa ett presentkort till Hotel Lorensberg och få 20% rabatt på ditt köp.

0 m

Läs mer