Paket & erbjudanden

Teaterpaket

Vi ligger mitt i Göteborgs nöjes- och evenemangsområde och har ofta möjlighet att erbjuda förmånliga paket där logi och biljetter till olika teatrar och shower ingår. Just nu erbjuder vi paket till bland annat The Greatest Stars på Park Lane samt till Jonas Gardell – Queen of f*cking everything på Lorensbergsteatern.

Ring oss för mer information på 031 – 81 06 00.

Paket-erbjudanden

Stående erbjudanden

Teaterpriser

Har du redan en biljett till teater kan du boka ditt boende hos oss till rabatterat pris.

Ring för mer information på 031 – 81 06 00

Veteranpriser

Vi kan erbjuda dig som är pensionär fördelaktiga priser. Observera att erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per natt och bokning sker i mån av tillgång.

Ring för mer information om våra veteranpriser på 031 – 81 06 00

Halloween Liseberg

Halloween på Liseberg

Halloween på Liseberg har premiär fredag den 12 oktober. Vågar ni besöka parken? Och behöver boende? Ring oss på 031-810600 för rysligt bra paketerbjudande!

650 m

Läs mer
Jonas Gardell

Jonas Gardell – Queen of f*cking everything

Det är dags att va lycklig! Kom och se Jonas Gardell stora show " Queen of f*cking everything" i höst.

200 m

Läs mer
Universeum

Universeum upplevelsepaket

Upplevelsepaketet för stor och liten! På bekvämt gångavstånd från hotellet kan ni uppleva bl.a. experimentverkstäder, rymdskepp, jätteakvarier med hajar, dödligt giftiga ormar, och en ångande regnskog.

600 m

Läs mer
det lilla extra

Det lilla extra

Vill du fira något/någon som bor på Hotel Lorensberg? Beställ "Det lilla extra" för att göra hotellvistelsen komplett! För mer info ring oss på 031-810600.

0 m

Läs mer
gothenburg pass

Gothenburg Pass

Gothenburg Pass - Ett komplett upplevelsekort som ger er fritt inträde till över 30 olika attraktioner och sevärdheter i Göteborg. Boka boende och kort på 031-81 06 00!

0 m

Läs mer
Halloween Liseberg

Hösterbjudande

Passa på! Unna er en härlig hotellvistelse i Göteborg under höstlovet! Under utvalda dagar kan ni boka rum till 20% rabatt, om ni bor minst 2 nätter.

0 m

Läs mer
Vardagsmat

Vardagsmat

Lite skoj på vardan med Claes Eriksson. En ny föreställning där han blandar högt och lågt, gamla pärlor med nytt och oprövat. Boka ert paket redan idag!

200 m

Läs mer
The Greatest Stars

The Greatest Stars

En musikalisk resa som startar i Las Vegas tillsammans med Tom Jones och Liza Minelli och avslutas i ett gnistrande disco inferno. Show+Hotell - boka nu!

450 m

Läs mer