Jul på Liseberg

Sveriges största julmarknad

Jul på Liseberg är en av Sveriges största julmarknad med bodar och butiker, isbana, vinteröppna åkattraktioner samt restauranger som serverar julens läckerheter. För de lite mindre (och stora med barnasinnet kvar förstås) finns dessutom möjlighet att bland annat hälsa på i nisseverkstaden och lämna önskelistan till självaste Tomtefar, gå på skattjakt i Medeltidsbyn och se kaninteater i Kaninlandet. Nöjesparken är vackert upplyst av nästan fem miljoner juleljus och vid isbanan bjuds det på gnistrande isbalett.

Hotel Lorensberg ligger på bekvämt gångavstånd till nöjesparken, shopping samt mängder av restauranger. Vi erbjuder paketpriser på boende med frukost, samt entrébiljetter till Jul på Liseberg. Observera att vi tillämpar flexibel prissättning, och att paketpriserna därmed kan variera olika datum.

Frånpriser – Entré till Jul på Liseberg samt övernattning

Enkelrum från 870:-
Dubbelrum Grandlit från 1320:-
Dubbelrum från 1420:-
Trebäddsrum från 1720:-
Familjerum (4 sängar) från 1955:-

Samtliga priser anges per natt och rum, och inkluderar entrébiljetter till Jul på Liseberg. Erbjudandet gäller i mån av tillgång dagarna 17–19, 24–26 och 30 november samt 1–3, 5–10, 12–20 december.

Observera att barn som är under 110 cm långa, har fri entré till Liseberg. Läs mer om Liseberg, här.

Ring oss på 031-81 06 00 för korrekt prisuppgift eller sök/boka rum samt entrébiljetter via vår Boka rum-knapp!

Varmt välkomna!

 

Jul på Liseberg
Avstånd Göteborg
  • 650m
    • Liseberg