Popcirkus – Park Lane

Park Lane presenterar ”Popcirkus”

Hotel Lorensberg har ihop med Park Lane ett mycket uppskattat showpaket med boende, frukost, middag och show. Den 8 september 2017 är det premiär för den nya ”Popcirkus” – en festkväll genom popmusikens historia!

Möt pophistoriens största hjältar, stjärnor och artister samlade på en och samma scen insvepta i en glittrande cirkuskostym. Artisterna och husbandet välkomnar er till en helkväll med mat, dryck och service i toppklass på Göteborgs roligaste krogshow. Klassiska listettor från Beatles, Michael Jackson och ABBA utmanas av nutidens starkast lysande stjärnor som Lady Gaga, Britney Spears och Justin Timberlake.

Park Lane levererar en fartfylld show med fantastiska artister, proffsiga musiker och en härlig blandning av pophits från dåtid och nutid. I showpaketet ingår en 3-rätters meny speciellt utvald av köksmästaren.

Paketpris inkl. boende, frukostbuffé, shoppinghäfte* samt showbiljett, garderobsavgift och 3-rätters middag på Park Lane (exkl. dryck):

Dubbelrum från 1580:- per person
Enkelrum från 1680:-

Paketet kan bokas i mån av tillgång med ankomst torsdag, fredag & lördag. Premiär 8 september och föreställningen spelas under hösten 2017 och våren 2018. 

Se ett smakprov från tidigare showen – That 80’s show, här.

Ring och boka redan idag! För bokning och övriga frågor når ni oss på 031-81 06 00.

* Shoppinghäftet har attraktiva rabatter till butiker, restauranger etc i Göteborg. OBS! Ett häfte per rum/sällskap.

Popcirkus
Avstånd Göteborg
  • 450m
    • Park Lane