Hotel Lorensberg tipsar

Här samlar vi godbitarna från Göteborg. Detta är våra tips och vi försöker ha med saker som passar just dig. Sidan uppdateras med både aktuella händelser och utvalda tips från Hotel Lorensberg. Har du några egna favoriter du vill tipsa oss om är du välkommen att maila oss på info@hotel-lorensberg.se eller ringa oss på 031 – 81 06 00.

Månadens restaurang/kafé

Café Husaren är ett mysigt kafé mitt i Hagas promenadstråk som är känt för sina enorma kanelbullar och sitt stora utbud av mackor, pajer, kakor och bakelser. Det vackra huset i de gamla kvarteren i Haga är ett perfekt ställe för fika eller lunch med gott om shopping runt knuten! Haga Nygata 28.

Månadens tips

Bondens egen marknad i Haga: I höst besöker ett 10-tal producenter från Västsverige Haga varje lördag fram till den 17 oktober och bjuder staden på nyskördade, lokalproducerade produkter. Här hittar du massor av grönsaker, potatis, bröd, honung, ost, kött, rapsolja, chilisås, havtornsprodukter, sylt, marmelad, blommor och förhoppningsvis ännu mera. På marknaden finns flera producenter som tagit flertalet medaljer på SM i mathantverk. Stadsdelen Haga.

 

 

Bo centralt hos oss på Hotel Lorensberg med gångavstånd till bl.a. Avenyn, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg! Boka ditt rum via hemsidan eller genom att ringa oss på 031-81 06 00!

Hotel Lorensberg