Hotel Lorensberg tipsar

Här samlar vi godbitarna från Göteborg. Detta är våra tips och vi försöker ha med saker som passar just dig. Sidan uppdateras med både aktuella händelser och utvalda tips från Hotel Lorensberg.

Månadens tips

Stjärnhimmelsvisning på Slottsskogsobservatoriet: Där blir du guidad genom stjärnhimlen och får veta mer om det vidsträckta universum som vi alla är en del av. Visningar sker på måndagar och onsdagar i januari-mars 2022. Vissa lördagar har observatoriet även temakvällar med en gästföreläsare. Biljetter måste köpas på förhand, läs mer på observatoriets hemsida. Observera att stjärnhimmelsvisningar sker endast vid klart väder (vid mulet visas observatoriet, teleskopen och utställningen). Björn Hedvalls Stig, Slottsskogen.

Månadens restaurang

Pivo: Göteborgs första viltrestaurang Pivo erbjuder matupplevelser från skog, sjö och hav i en härlig miljö i hjärtat av Göteborg. Viltmat har blivit oerhört populärt under de senaste åren och vi förstår varför – naturens delikatesser smakar så gott men är också ett hållbart och klimatsmart val! Restaurangen som dessutom ligger nära hotellet är ett perfekt val för dig som söker nya matupplevelser! Arkivgatan 9.

 

Bo centralt hos oss på Hotel Lorensberg med gångavstånd till bl.a. Avenyn, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg! Boka ditt rum via hemsidan eller genom att ringa oss på 031-81 06 00! Våra paket och andra erbjudanden hittar du här.

Bild: Frida Winter/Göteborg & Co