Hotel Lorensberg tipsar

Här samlar vi godbitarna från Göteborg. Detta är våra tips och vi försöker ha med saker som passar just dig. Sidan uppdateras med både aktuella händelser och utvalda tips från Hotel Lorensberg. Har du några egna favoriter du vill tipsa om oss är du välkommen att maila oss på info@hotel-lorensberg.se eller ringa oss på 031 – 81 06 00.

Månadens restaurang/kafé

Triumf Glasscafé: Nu när sommaren är på gång och dagarna har blivit varmare är det dags att byta kanelbullar till glass! Triumf är ett lokalt företag och deras glasscafé på Allmänna vägen är det ursprungliga caféet där allting började på 1940-talet. Triumf serverar ett stort utbud smarriga smaker! Allmänna vägen 4.

Månadens tips

Bastu: I år firas den nationella bastudagen den 13 juni! Att bada bastu på en ljus sommarkväll är en av de absolut bästa sakerna att göra på sommaren, tycker vår finska receptionist Mikaela! Här på Hotel Lorensberg har vi en äkta finsk bastu som är tillgänglig för våra gäster – utan kostnad! Kontakta receptionen för mer information.

 

 

Bo centralt hos oss på Hotel Lorensberg med gångavstånd till bl.a. Avenyn, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg! Boka ditt rum genom att ringa oss på 031-81 06 00.

Hotel Lorensberg