Hotel Lorensberg tipsar

Här samlar vi godbitarna från Göteborg. Detta är våra tips som vi försöker ha med saker som passar just dig. Sidan uppdateras med både aktuella händelser och utvalda tips från Hotel Lorensberg.

Månadens tips

För alla kaffeälskare kan vi tipsa om Nordic Coffee Fest som är det största firandet av specialkaffebranschen i Sverige och dess nordiska grannländer. Under en tvådagars festival samlas de bästa kaffeföretagen och människorna i branschen under ett och samma tak, tillsammans med tusentals kaffekonsumenter. Nordic Coffee fest bjuder in dig till världens mest engagerande, hållbara och roligaste kaffefestival i Eriksbergshallen 24–25 februari.

24–25 februari kommer även à la London 90 designtalanger till vackra Auktionsverket Kulturarena på Tredje Långgatan. Det blir en spännande blandning av allt från mode och accessoarer till konst och inredning. Här handlar du direkt från designers och konstnärer med unika och formsäkra idéer.

Månadens restaurang

La Piccola Gondola möts rustik italiensk mat och stilsäker urban atmosfär. Här kan du njuta av klassiker från Italien samtidigt som du beundrar Saluhallens välvda ståltak ovanför dig. Menyn är uppdelad i antipasti, pasta, pizza bakad i stenugn och grillade rätter.

Stora saluhallen. Kungstorget 15

 

Fotograf: Peter Kvarnström Göteborg & Co