Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 110 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna.

Nattportier deltid

Just nu söker vi dig som är glad och har en god känsla för service och kundbemötande, och som kan tänka dig att arbeta i vår reception under natten. Vi ser gärna att du är över 24 år och att du inte är rädd för att arbeta ensam. I vår reception möter vi våra gäster med ett leende, och är hotellets enda ansikte utåt under natten. Receptionsarbetet innebär att obehindrat kunna använda svenska och engelska i tal och skrift, checka in och checka ut våra gäster, göra lättare bokningar, boka taxi samt förbereda tidiga frukostbokningar. Arbetet som nattportier innebär även bl.a. städning av reception och lobby, samt förberedelser inför frukosten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 2 nätter per månad, förlagda kring en helg (8,5 timmar/arbetspass), och tillträde kan ske omgående. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Varmt välkommen att skicka ditt CV samt personligt brev via e-post till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen nattetid på Hotel Lorensberg. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

 

Plötsliga förändringar i personalstyrkan kan göra att vi ibland söker tjänster med kort varsel, inom alla avdelningar. Välkommen med din spontanansökan per e-post till info@hotel-lorensberg.se

 

Reception