Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 110 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna.

Nattportier deltid

Just nu söker vi dig som är glad och har en god känsla för service och kundbemötande, och som kan tänka dig att arbeta i vår reception under natten. Vi ser gärna att du är över 24 år. I vår reception möter vi alltid våra gäster med ett leende. Vi är behjälpliga med bland annat taxi- och restaurangbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat kunna använda svenska och engelska i tal och skrift, checka in och checka ut våra gäster, samt göra lättare bokningar. Arbetet som nattportier innebär även städning av reception och lobby, samt förberedelser inför frukosten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om minst 4 nätter per månad, förlagda kring varannan helg (8,5 timmar/arbetspass). Tillträde kan ske från vecka 28 2021. Upplärning för tjänsten sker några dagar/nätter under vecka 26 och 27. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Varmt välkommen att skicka ditt CV samt personligt brev via e-post till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen nattetid på Hotel Lorensberg. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

 

Reception