Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 110 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna.

Receptionist sökes

Vi söker dig som är glad, lyhörd, stresstålig och intresserad av att tillgodose andra människors behov och förväntningar. I vår reception arbetar vi tillsammans och möter våra gäster med ett leende. Vi är dem behjälpliga med bland annat taxi-, restaurang- och aktivitetsbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat använda svenska och engelska i tal och skrift, göra bokningar och administrera dessa via telefon, mejl samt bokningssystem. Tjänsten kan även innefatta andra ansvarsområden såsom hantering av gästrecensioner och konferensbokningar.

Vi ser gärna att du är över 20 år och att du kan tänka dig att arbeta dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Tjänsten är ett vikariat om 100%, för att täcka en tjänstledighet under perioden 30/8 2021 till 27/8 2023. Det finns chans till förlängning efter avslutat vikariat. Arbetstiden är efter rullande schema. Tillträde är från den 30 augusti 2021. Om du har möjlighet att börja arbeta tidigare, kan upplärning samt deltidsarbete erbjudas redan från den 16 augusti 2021.

Varmt välkommen att mejla ditt CV samt personligt brev till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

 

Plötsliga förändringar i personalstyrkan kan göra att vi ibland söker tjänster med kort varsel, inom alla avdelningar. Välkommen med din spontanansökan per e-post till info@hotel-lorensberg.se

 

Reception