Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 110 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna. Just nu söker vi flera nya medarbetare till vår reception inför hösten 2019.

Förste receptionist heltid

Som förste receptionist söker vi dig med erfarenhet av hotellbranschen, och som är nyfiken på att kombinera rollen som receptionist med andra administrativa uppgifter. Du är, precis som övrig receptionspersonal, en positiv, lyhörd, stresstålig medarbetare, som visar stort intresse för att tillgodose andra människors behov och förväntningar. Du är inte rädd för nya utmaningar och gillar eget ansvar, och vill hjälpa och inspirera dina kollegor till att alltid göra det där lilla extra. Du arbetar i nära kontakt med receptionschefen och hjälper till med en rad administrativa uppgifter, såsom bl.a. besvara gästrecensioner, hantera konferensbokningar, sociala medier, hantera grupper, samt uppdatera gästinformation både i huset och på vår hemsida.

Du använder obehindrat både svenska och engelska i tal och skrift, och har god datorvana. Vi ser gärna att du är över 24 år och att du kan tänka dig att arbeta dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Tjänsten är ett vikariat om 100% i max 2 år (för att täcka en tjänstledighet), men det finns stora chanser till förlängning efter avslutat vikariat. Arbetstiden är efter rullande schema. Tillträde är från den 12 augusti 2019.

Varmt välkommen att maila ditt CV samt personligt brev till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

Nattportier deltid helger

Just nu söker vi dig som är glad och har en god känsla för service och kundbemötande, och som kan tänka dig att arbeta i vår reception under natten. Vi ser gärna att du är över 24 år. I vår reception möter vi våra gäster med ett leende, och är dem behjälpliga med bl.a. taxi- och restaurangbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat kunna använda svenska och engelska i tal och skrift, checka in och checka ut våra gäster, samt göra lättare bokningar. Arbetet som nattportier innebär även städning av reception och lobby, samt förberedelser inför frukosten.

Tjänsten är ett vikariat (för en sjukskrivning) gäller 8-10 nätter per månad, förlagda både helger och vardagar (8,5 timmar/arbetspass), och tillträde kan ske från slutet av augusti 2019. Upplärning för tjänsten sker både dagtid och under natten. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Varmt välkommen att maila ditt CV samt personligt brev till info@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen nattetid på Hotel Lorensberg. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

Vi tar gärna emot spontanansökningar löpande under året. Förändringar i personalstyrkan kan göra att vi ibland söker tjänster med kort varsel, även inom städ och frukostavdelningen. Välkommen med din spontanansökan per e-post till info@hotel-lorensberg.se

 

Reception