Jobba hos oss

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Heden och Liseberg. Hotellet har 110 rum fördelat på 5 våningar. Vår vision är att få gästerna att känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna.

Receptionist heltid

Vi söker dig som är glad, lyhörd, noggrann, stresstålig och intresserad av att tillgodose andra människors behov och förväntningar. I vår reception arbetar vi tillsammans, möter våra gäster med ett leende, och är dem behjälpliga med bland annat taxi-, restaurang- och aktivitetsbokningar. Receptionsarbetet innebär dessutom att obehindrat kunna använda svenska och engelska i tal och skrift, göra bokningar och administrera dessa via telefon, mejl samt bokningssystem, så datorvana är en stor fördel. Tjänsten kan även innefatta andra ansvarsområden såsom hantering av gästrecensioner och konferensbokningar.

Omtanke är ett kärnvärde som genomsyrar vår verksamhet. Vi hoppas och vill att även du kan visa omtanke hos oss på Hotel Lorensberg.

Vi ser gärna att du är över 20 år och att du kan tänka dig att arbeta dag- och kvällstid, både vardagar och helger. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Vi söker 2 tjänster med tillsvidareanställning om 100% och arbetstiden är efter rullande schema och med 6 månaders provanställning. Tillträde från den 8 respektive 15 augusti 2022.

Varmt välkommen att mejla ditt CV samt personligt brev till jobb@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen på Hotel Lorensberg. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

Nattportier deltid

Just nu söker vi dig som är glad och har en god känsla för service och kundbemötande, och som kan tänka dig att arbeta i vår reception under natten. Vi ser gärna att du är över 23 år. I vår reception möter vi våra gäster med ett leende, och är dem behjälpliga med bland annat taxibokningar och besvarar frågor kring vägbeskrivningar mm. Receptionsarbetet innebär att obehindrat kunna använda svenska och engelska i tal och skrift, checka in och checka ut våra gäster, samt göra lättare bokningar. Arbetet som nattportier innebär även städning av reception och lobby, samt förberedelser inför frukosten. Du har även ansvar för hotellets säkerhet nattetid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om minst 4 nätter per månad, förlagda varannan vecka antingen på helg eller vardag (8,5 timmar/arbetspass). Tillträde med upplärning sker från vecka 34 2022. Observera att upplärning för tjänsten sker både dagtid samt nattetid under vecka 34 och 35. Vi är en rökfri arbetsplats och vi tillämpar avtalsenlig lön.

Varmt välkommen att skicka ditt CV samt personligt brev via e-post till jobb@hotel-lorensberg.se och berätta varför just du skulle passa in i receptionen nattetid på Hotel Lorensberg. Intervjuer kommer att ske löpande från slutet av juli, så vi ser fram emot att få din ansökan snarast.

Schysta villkor

Hotel Lorensberg är en arbetsplats med Schysta villkor. Det innebär att vi följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal som garanterar att våra anställda får bl. a. avtalsenliga löner, viktiga försäkringar och avtalspension. Läs mer om kollektivavtalet på HRFs hemsida.