Jubileumslotteri

Jubileumslotteri – vinn en övernattning i juniorsviten

I år firar Hotel Lorensberg sitt 50-årsjubileum med familjen Lind som drivit hotellverksamheten sedan 1972. Nu vill vi sprida jubileumsglädje bland våra gäster och erbjuda dig en chans att vinna en övernattning i vår fina juniorsvit!

Regler och villkor

  1. Lotteriet pågår till den 17 maj 2022 kl 10.
  2. Lotteriet arrangeras av Hotel Lorensberg AB.
  3. Detta lotteri är öppet för personer som är minst 18 år eller äldre och är bosatta i Sverige.
  4. För att delta i lotteriet behöver du gilla vår Facebook-sida och kommentera tävlingsinlägget och berätta vem du vill ta med dig till Göteborg om du vinner.
  5. Vinsten är ett presentkort som berättigar till en övernattning för två i juniorsviten på Hotel Lorensberg (värde ca 2000 kronor). Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Eventuella skatter betalas av vinnare.
  6. Presentkortet är giltigt t.o.m. 21 december 2022 och kan utnyttjas i mån av tillgång med undantag för ett fåtal evenemangsdatum. Hotel Lorensberg förbehåller sig rätten att uppdatera antal evenemangsdatum.
  7. Vinnaren utses av ett lotteri den 17 maj 2022. Vinnaren presenteras med namn på vår Facebook-sida.
  8. Hotel Lorensberg AB kan behöva fråga om personuppgifter för att kunna meddela vinsten till Skatteverket.

Lycka till!

Hotel Lorensberg är ett familjeägt hotell i centrala Göteborg, en kort promenad från bl.a. Liseberg, Universeum, Avenyn och Ullevi. Vi erbjuder prisvärt boende och en unik atmosfär med över 100 väggmålningar av konstnären Lars Gillis. För att se våra aktuella kampanjer och erbjudanden, vänligen klicka här.

På Hotel Lorensbergs jubileumslotteri kan du vinna en övernattning i en juniorsvit