Generations

Generations – En färgsprakande krogshow

Upplev den bästa musiken från 1970, 80, 90-talet i Park Lanes nya show Generations, framförda av deras fantastiska artister och musiker live på scen. Följ med tillbaka i tiden och sjung med i låtarna som gjorde avtryck för generationer framåt: guldkorn ur den svenska låtskatten, riviga rockklassiker och discodängor som får golvet att gunga. Välkommen till en helkväll med närhet, nostalgi och glädje för alla generationer på Park Lane Show.

Vi erbjuder ett mycket uppskattat showpaket med boende, frukost, middag och show. Hos oss bor ni på bekvämt gångavstånd till Park Lane.

Paketpris inkl. boende, frukostbuffé, showbiljetter till Generations, garderobsavgift och 3-rätters meny (exkl. dryck):

Pris i enkelrum, 1 person:                      från 1730:-
Pris i dubbelrum, 2 personer:              från 3060:-
Pris i trebäddsrum, 3 personer:          från 4200:-

På grund av coronapandemin och de skärpta allmänna råden för Västra Götalands län håller Park Lane show stängt från 20 november 2020. De hoppas på att köra igång igen under våren 2021. Showen kommer tillbaka hösten 2021 och har premiär den 27 augusti 2021. Därefter spelas showen fredagar och lördagar samt på torsdagar i november och december fram till maj 2022. Paketet kan bokas i mån av tillgång, så vi rekommenderar att ni bokar i god tid. Observera att priserna varierar olika datum.

Vill du veta menyn för kvällen, klicka här.

Varmt välkomna att ringa till oss på 031-81 06 00 för exakta prisuppgifter, bokning och mer information!

Våra andra aktuella paket och erbjudanden hittar du här.

Generations Park Lane
Avstånd Göteborg
  • 450m
    • Park Lane