Jul på Liseberg

Jul på Liseberg – Upptäck en förtrollad värld

En av Sveriges största julmarknader med bodar och butiker, isbana, vinteröppna åkattraktioner samt restauranger som serverar julens läckerheter, har premiär den 19 november 2021!

I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till en gnistrande vacker vintersaga. Ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar. Få upp värmen i vintervakna karuseller och hälsa på i Kaninlandet. Snöra på dig skridskorna och följ med i kaninen Julius skridskoäventyr – eller lägg snygga skär i takt till musiken på isbanans festliga After Ice.

Hotel Lorensberg ligger på bekvämt gångavstånd till nöjesparken, shopping samt mängder av restauranger.

Jul på Liseberg 2021

Jul på Liseberg är öppen mellan 19/11 och 30/12 2021. För att minska trängsel och för att hålla räkningen på antal besökare flyttas biljettförsäljning i år till deras hemsida där besökare måste förboka sin plats i parken.

Detta betyder att Hotel Lorensberg tyvärr inte kan erbjuda vårt populära Lisebergspaket med entrébiljetter i år. Däremot har vi andra attraktiva kampanjer och erbjudanden som är aktuella under november och december! Du som är medlem i Best Western Rewards har alltid en medlemsrabatt på minst 15% på vårt ordinarie pris när du bokar rum direkt med oss.

Boka ditt rum enkelt på vår hemsida alternativt ring oss på 031-81 06 00 eller maila till info@hotel-lorensberg.se.

Varmt välkomna till Hotel Lorensberg och Göteborg!

Observera att barn som är under 110 cm långa, har fri entré till Liseberg.

Besök även Lisebergs egna hemsida för bokning av biljetter samt för att få mer information om vad som händer i parken.

 

Jul på Liseberg
Avstånd Göteborg
  • 650m
    • Liseberg