Halloween på Liseberg

Bo på gångavstånd till ett av Sveriges populäraste besöksmål

Göteborgs stora nöjespark Liseberg är på gångavstånd till Hotel Lorensberg. För de lite större väntar allt från Valkyria, Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder. Vågar du testa Valkyria? Europas längsta Dive Coaster – en berg- och dalbanan som tar med dig på en mäktig tur i 105km/h och som har ett vertikalt drop på hela 50 meter!

I Kaninlandet och Barnens Paradis kan alla små busfrön ge sig ut på äventyr bland vindlande rutschkanor, mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen.

Halloween på Liseberg 2021

Halloween på Liseberg har premiär den 2 oktober 2021 och säsongen fortsätter fram till den 7 november. I stöket väntar allt från kalla kårar för de stora till mer bus än någonsin för de minsta. Så gör dig redo för skrämmande roligheter när du besöker nöjesparken när höstmörkret faller – välj fritt bland skrik, skräck och skratt.

På grund av Covid-19 har Liseberg i år öppet för ett begränsat antal besökare per dag. För att minska risken för trängsel vid entréer och för att hålla räkningen på antal besökare flyttas biljettförsäljning till deras hemsida där du som besökare måste välja dag, antal biljetter och förboka din plats i parken.

Detta betyder att Hotel Lorensberg tyvärr inte kan erbjuda vårt populära Lisebergspaket med entrébiljetter i år. Däremot har vi andra attraktiva kampanjer och erbjudanden som är aktuella under hösten! Och du som är medlem i Best Western Rewards har alltid en medlemsrabatt på minst 15% på vårt ordinarie pris när du bokar rum direkt med oss.

Boka ditt rum enkelt på vår hemsida alternativt ring oss på 031-81 06 00 eller maila till info@hotel-lorensberg.se.

Varmt välkomna till Hotel Lorensberg och Göteborg!

Observera att barn som är under 110 cm långa, har fri entré till Liseberg.

Besök även Lisebergs egna hemsida för bokning av biljetter samt för att få mer information om vad som händer i parken.

 

Avstånd Göteborg
  • 650m
    • Liseberg