Hotel Lorensbergs Park Lane showpaket – Legends

En spektakulär showkväll på Park Lane

Park Lanes nya show Legends har premiär 25 augusti 2023! Följ med på en spektakulär showkväll med musiken som fyllt dansgolven genom tiderna.

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och underhållning. Park Lanes husband och proffsiga ensemble tar med er på en resa genom tiderna och hyllar några av världens mest legendariska artister och deras musik. Dansa och sjung med i låtarna som vi alla känner igen från Prince, Madonna, Bowie, Abba och många, många fler. Självklart är all musik 100% LIVE. Köksmästaren har förberett en meny fylld med läckra rätter och drycker som kompletterar den spektakulära underhållningen. Välkommen till en musikalisk och kulinarisk upplevelse med nostalgi och glädje på Park Lane Show!

Vi erbjuder ett mycket uppskattat showpaket med boende, frukost, middag och show. Hos oss bor ni på bekvämt gångavstånd till Park Lane.

Paketpris inkl. boende, frukostbuffé, showbiljetter till Legends, garderobsavgift och 3-rätters meny (exkl. dryck):

Enkelrum, 1 person:                      från 1995:-
Dubbelrum, 2 personer:              från 3590:-
Trebäddsrum, 3 personer:          från
4935:-

Showen har premiär den 25 augusti 2023. Därefter spelas showen fredagar och lördagar fram till juni 2024. Paketet kan bokas i mån av tillgång, så vi rekommenderar att ni bokar i god tid.

Varmt välkomna att ringa till oss på 031-81 06 00 för exakta prisuppgifter, bokning och mer information!

Våra andra aktuella paket och erbjudanden hittar du här.

Legends Logo
Avstånd Göteborg
  • 450m
    • Park Lane