Sommarkampanj – hotell nära Liseberg och Universeum

Ta en riktigt skön semester i Göteborg! På Hotel Lorensberg bor du mitt i stan

I sommar lönar det sig lite extra att vara medlem i Best Western Rewards! Boka en vistelse någon gång mellan den 1/6-31/8 2021 och du får 25% rabatt på gällande rumspris. På Hotel Lorensberg bor du i ett gästvänligt hotell nära Liseberg, Avenyn och Universeum.

Är du inte medlem, kan du lätt ansöka i vår reception vid incheckningen.

Om du bokar sommarkampanjen direkt på vår hemsida kan du fylla i din postadress i kommentarsfältet på bokningen, och vi förbereder din ansökan inför incheckningen. Om du redan är medlem kan du i stället fylla i ditt medlemsnummer i kommentarsfältet.

Fördelarna med att boka direkt med oss är många:
*helt kostnadsfri avbokning fram till kl. 16:00 på ankomstdagen
*ingen förskottsbetalning, allt betalas med kort vid incheckningen
*Rewards medlemmar tjänar in poäng på bokningen som kan användas till annat vid ett senare tillfälle (frinätter eller köp av presentkort)

Om du föredrar att boka via telefon eller e-post, glöm inte att hänvisa till bokningskod SUM21 för att ta del av vår fina sommarkampanj.

Våra andra aktuella erbjudanden och paket hittar du här. Du kan kika på våra rum här.

Hotel Lorensberg – hotell nära Liseberg och Universeum

Hotel Lorensberg är ett 3-stjärnigt gästvänligt hotell som ligger mitt i Göteborg City i ett lugnt område mellan Götaplatsen och Scandinavium nära attraktioner, restauranger och butiker. Inom några minuters promenad hittar du bl. a. Liseberg, Avenyn, Universeum, Världskulturmuseet och Göteborgs Konstmuseum.

Över 100 unika väggmålningar av konstnären Lars Gillis (f. 1929-d. 2012) ger hotellet ett personligt utseende och bidrar till vår mysiga atmosfär. Utanför glasverandan finns vår innergård, där du kan njuta av din frukost i en vacker blomsterträdgård.

Du tar dig enkelt till oss både med tåg, flyg, buss och bil. Hållplatsen Berzeliigatan ligger endast 100 meter från hotellet och där stannar flygbussen, spårvagnar samt flera bussar. Hållplatsen Scandinavium är ca 250 meter från hotellet. Vi har en liten parkeringsplats, och är våra egna platser fullbokade finns det också ett kommunalt parkeringsdäck på Berzeliigatan.

Varmt välkomna till oss, vi ser fram emot att se er här i sommar!

 

Bild: Anders Wester/Göteborg & Co

Avstånd Göteborg
  • 0m
    • Hotel Lorensberg