Tips om Göteborg

Nyttiga länkar till dig som planerar åka till Göteborg

Vi håller på att jobba med en mer detaljerad informationssida, men här har vi samlat nyttiga länkar med tips om Göteborg. Tveka inte att kontakta receptionen vid frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta just det som du söker!

Göteborgs officiella besöksguide – Tips om Göteborg

Turistrådet Västsverige – Se & göra, boende, evenemang, olika guider om Västsverige

Hotel Lorensbergs egna tips – Vår personal delar deras bästa restaurang- och aktivitetstips varje månad!

10 måsten i Göteborg – Har du svårt att bestämma hur du ska börja din resa? 10 måsten i Göteborg ger dig en introduktion till staden.

7 budgettips i Göteborg – Det behöver inte vara dyrt att resa i storstäder – det finns gott om kostnadsfria och förmånliga saker att göra i Göteborg!

Arkitektur i Göteborg – Göteborg har allt: pampiga sekelskifteshus, vackra trähus och moderna designhus. Ta en stadspromenad och lär dig om stadens historia genom arkitektur. Missa inte Lorensbergs villastad nära hotellet!

Strax utanför Göteborg – Det finns mycket i närheten utanför stan! Har du besökt Marstrands fästning, Gunnebo slott och Nääs Fabriker?

Smaka på Västsverige – Den bästa guiden till fräscha råvaror och lokala specialiteter för alla finsmakare!

Västtrafiks reseplanerare – Linjekartor och tidtabeller till kollektivtrafiken i Göteborg och grannkommuner.

Parkering Göteborg – Kommer du med bil? Vi har en liten parkeringsplats utanför hotellet som kan bokas via receptionen, gärna på förhand. Är våra platser fullbokade finns det flera lösningar till parkering i närheten.

 

 

Bild: Per Pixel Petersson / Göteborg & Co

Göteborg, Sweden. Copyright: Per Pixel Petersson