Paket & erbjudanden

Teaterpaket

Vi ligger mitt i Göteborgs nöjes- och evenemangsområde och har ofta möjlighet att erbjuda förmånliga paket där logi och biljetter till olika teatrar och shower ingår. Just nu erbjuder vi paket till Park Lane Show och Universeum.

Ring för mer information på 031 – 81 06 00 eller mejla till info@hotel-lorensberg.se

Stående erbjudanden

Teaterpriser

Har du redan en biljett till teater kan du boka ditt boende hos oss till rabatterat pris.

Veteranpriser

Vi kan erbjuda dig som är pensionär fördelaktiga priser. Observera att erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per natt och bokning sker i mån av tillgång.

Ring för mer information om våra teater- och veteranpriser på 031 – 81 06 00

Vi erbjuder Park Lane Paket Rock The Disco hösten 2022 och våren 2023

Rock The Disco – Park Lane showpaket

Upplev en glittrande showkväll på Park Lane med musiken som fyllt dansgolven genom tiderna. På Hotel Lorensberg bor du på gångavstånd.

450 m

Läs mer
Universeum

Universeum upplevelsepaket

Upplevelsepaketet för stor och liten! På bekvämt gångavstånd från hotellet kan ni uppleva bl.a. experimentverkstäder, rymdskepp, jätteakvarier med hajar, dödligt giftiga ormar, och en ångande regnskog.

600 m

Läs mer

Det lilla extra

Vill du fira något/någon som bor på Hotel Lorensberg? Beställ "Det lilla extra" för att göra hotellvistelsen komplett! För mer info ring oss på 031-810600 eller mejla till receptionen.

0 m

Läs mer

Presentkort

Presentkort är en enkel lösning på stora frågor! Nu kan du köpa ett presentkort till Hotel Lorensberg och få 20% rabatt på ditt köp.

0 m

Läs mer