Paket & erbjudanden

Teaterpaket

Vi ligger mitt i Göteborgs nöjes- och evenemangsområde och har ofta möjlighet att erbjuda förmånliga paket där logi och biljetter till olika teatrar och shower ingår. Just nu erbjuder vi paket till bland annat The Greatest Stars på Park Lane samt Universeumpaket. Till våren spelas Vardagsmat, en föreställning av och med Claes Eriksson, på Lorensbergsteatern.

Ring oss för mer information på 031 – 81 06 00.

Paket-erbjudanden

Stående erbjudanden

Teaterpriser

Har du redan en biljett till teater kan du boka ditt boende hos oss till rabatterat pris.

Ring för mer information på 031 – 81 06 00

Veteranpriser

Vi kan erbjuda dig som är pensionär fördelaktiga priser. Observera att erbjudandet gäller ett begränsat antal rum per natt och bokning sker i mån av tillgång.

Ring för mer information om våra veteranpriser på 031 – 81 06 00

Universeum

Universeum upplevelsepaket

Upplevelsepaketet för stor och liten! På bekvämt gångavstånd från hotellet kan ni uppleva bl.a. experimentverkstäder, rymdskepp, jätteakvarier med hajar, dödligt giftiga ormar, och en ångande regnskog.

600 m

Läs mer

Lisebergspaket

Hotellet i centrala Göteborg på gångavstånd till Liseberg. Vi erbjuder - boende, frukost samt entrébiljetter till Liseberg. Paketet är bokningsbart alla dagar då parken är öppen tom 20 september.

650 m

Läs mer
det lilla extra

Det lilla extra

Vill du fira något/någon som bor på Hotel Lorensberg? Beställ "Det lilla extra" för att göra hotellvistelsen komplett! För mer info ring oss på 031-810600.

0 m

Läs mer
gothenburg pass

Gothenburg Pass

Gothenburg Pass - Ett komplett upplevelsekort som ger er fritt inträde till över 30 olika attraktioner och sevärdheter i Göteborg. Boka boende och kort på 031-81 06 00!

0 m

Läs mer
The Greatest Stars

The Greatest Stars

En musikalisk resa som startar i Las Vegas tillsammans med Tom Jones och Liza Minelli och avslutas i ett gnistrande disco inferno. Show+Hotell - boka nu!

450 m

Läs mer

Sommarkampanj

Vi är så glada att solen tittar fram, så vi drar igång vår sommarkampanj redan nu! Boka övernattning och få 25% rabatt på utvalda dagar!

0 m

Läs mer

Arbetsrum

Behöver du arbeta hemifrån, men har svårt att finna lugnet där hemma? Nu erbjuder vi även arbetsrum över dagen!

0 m

Läs mer