Jobba hos oss på Hotel Lorensberg

Hotel Lorensberg är ett familjeägt och trestjärnigt hotell som ligger i centrala Göteborg nära till Svenska Mässan, Avenyn, Scandinavium och Liseberg. Hotellet har en lång historia och har nu drivits av samma familj i över 50 år. Hotellets 110 rum är fördelade på 5 våningar. Vår vision är vara en plats med omtanke i det vänliga Göteborg. Vi vill att gästerna ska känna sig hemma i samma ögonblick som de stiger in genom entrédörrarna. Vill du arbeta på ett hotell med en unik atmosfär, då är Hotel Lorensberg något för dig.

Om du är nyfiken på oss och intresserad av ett framtida jobb hos oss är du varmt välkommen att skicka in en spontan ansökan. Skicka ditt CV samt personliga brev via e-post till jobb@hotel-lorensberg.se. Berätta varför du tror att du skulle trivas hos oss på Hotel Lorensberg.

 

Schysta villkor

Hotel Lorensberg är en arbetsplats med Schysta villkor. Det innebär att vi följer Hotell- och restaurangfackets kollektivavtal. På så sätt garanterar vi att våra anställda får bl. a. avtalsenliga löner, viktiga försäkringar och avtalspension. Läs mer om kollektivavtalet på HRFs hemsida.

Nattportier deltid sökes