Hotell nära Liseberg, Svenska Mässan & Scandinavium

Hotel Lorensberg är ett 3-stjärnigt gästvänligt hotell mitt i Göteborgs kultur- och evenemangsområde. Hotellet ligger i ett lugnt område nära Götaplatsen och Avenyn med alla dess populära restauranger och butiker. 

Inom några minuters promenad når du det mesta i Göteborg City. Vårt hotell ligger nära Liseberg, Ullevi, Scandinavium, Universeum, Svenska Mässan, Kongresshallen, Världskulturmuseet, Göteborgs Konstmuseum samt Röhsska designmuseet. Välj oss när du vill boka ett hotell nära Scandinavium!

Boende med kvalitet i Göteborg City – hotell nära Scandinavium

Hos oss sover du i sängar med nymanglade lakan i ren bomull på en fast och behaglig madrass. Det finns alltid två sköna kuddar i varje säng. Våra gästrum är rökfria, alla är utrustade med dusch och toalett. Det är rökfritt i de allmänna utrymmena i hotellet. Sedan juni 2016 kan hotellet stoltsera med den nya miljödiplomering enligt Green Key, läs mer här. Från och med den 1 april 2018 är hotellet kontantfritt.

I korridorer, foajé och frukostmatsalar finns över 100 unika väggmålningar av konstnären Lars Gillis (f. 1929-d. 2012).

Utanför glasverandan finns en vacker blomsterträdgård på sommarhalvåret. Välkommen att besöka oss i Göteborg!

Personalen på Hotel Lorensberg

specialerbjudande

Best Western Rewards – Lojalitetsprogram

Vår önskan är att du ska trivas så bra hos oss att du besöker oss igen! Bli medlem i Best Western Rewards genom att fylla i en ansökan direkt på hotellet i samband med din övernattning. Tjäna poäng, få rabatter och förmåner, vi gör dig helt enkelt till vår hedersgäst! Intjänade poäng kan sedan användas till frinätter* och många andra förmåner, och dina poäng förfaller aldrig. Du kan även samla poäng på mer än 4000 andra hotell runt om i världen.

Kom ihåg att alltid uppge ditt medlemsnummer vid bokningen alternativt visa upp ditt kort vid incheckningen, för att inte gå miste om några poäng.

 

Fördelar med Best Western Rewards

  • Alltid medlemsrabatt när du bokar ”Rewards rate”
  • Tjäna poäng på mer än 4 000 hotell runt om i världen
  • Utnyttja dina poäng till frinätter eller presentkort hos Best Western partners
  • Exklusiva erbjudanden enbart för medlemmar
  • Status Match – vi matchar din status hos annan hotellkedja
  • Dina poäng förfaller aldrig

 

För detaljerad information, klicka här.

 

*Utnyttjande av frinatt skall uppges i förväg i samband med bokning.