Parkering vid Hotel Lorensberg i Göteborg city

Om du kommer till oss med bil har vi löst parkeringen på följande sätt.

Parkering för personbil

  1. Du kan alltid stanna vid hotellets entré för att lasta ur och checka in. Se vägbeskrivning här.
  2. Vi har framför hotellet 9 bokningsbara parkeringsplatser som du kan boka via receptionen (250 kr/natt). Boka plats redan när du bokar ditt rum. Speciellt på helger blir parkering ofta fullbokad.
  3. Är våra egna parkeringsplatser upptagna finns flera parkeringsplatser nära hotellet. Exempelvis ligger Lorensbergs parkeringsdäck ca 200 meter från hotellet, där betalar du enklast med ditt kreditkort, via telefonen alternativt med mynt för valfri tid som du önskar parkera där. Alternativa parkeringsplatser hittar ni här.

Elbilar

Två av våra parkeringsplatser har en laddstolpe för elbilar. Även dessa platser bokas i förväg direkt med oss. Observera att vi inte kan garantera en elbilplats om du inte har bokat det på förhand.

  1. Nämn till receptionen om du behöver en elbilplats när du bokar din parkering.
  2. Vid bokning av parkeringsplats med laddningsstolpe tillkommer en extrakostnad på 150 kr/natt utöver den vanliga parkeringsavgiften 250 kr/natt.
  3. Är våra elbilplatser upptagna har Hedens parkeringsplats på Engelbrektsgatan några laddningsstolpar.

Buss

  1. Du kan alltid stanna på gatan utanför hotellets entré för att lasta ur och checka in.
  2. Vänligen se Parkering Göteborgs hemsida för information om bussparkering. Karta över bussparkeringar i Göteborg kan ni se här. Observera att byggnationen av Västlänken kan påverka parkering nära Korsvägen, Scandinavium och Liseberg.

Viktig information till våra gäster

Den 9 december 2022 dubbelriktas Berzeliigatan mellan Södra Vägen och Sten Sturegatan. I och med dubbelriktningen blir det en del förändringar i korsningarna i anslutning till Berzeliigatan. Var därför extra uppmärksam på skyltningen och när ni parkerar hos oss! Läs mer om ändringarna på Trafik Göteborg.

parkering, Hotel Lorensberg Göteborg