Konferens och möten

Konferensrum i centrala Göteborg

Hotel Lorensberg är ett konferenshotell på Berzeliigatan i centrala Göteborg som kan erbjuda tre ljusa och fräscha mötesrum, alla perfekta alternativ för mindre konferenser. Samtliga rum har fönster med fin utsikt mot gatan. Även vår ljusa och mysiga glasveranda går att boka för mindre evenemang.

Hotellet ligger i ett lugnt område mellan Götaplatsen och Scandinavium och har bra trafikförbindelser från Berzeliigatans och Scandinaviums hållplatser.

Kaffe/te med kaka eller smörgås kan beställas och serveras antingen på vår glasveranda mot gården eller i vår konferensfoajé. Vi erbjuder också konferensfrukost som konferensgäster själv plockar från vår frukostbuffé. Ring oss för aktuella prisuppgifter. Om ni önskar konferenslunch, bokar vi lunchen på Berzelius Bar & Matsal eller Barrique, som ligger endast någon minut från hotellet. Önskar ni andra lunchalternativ hjälper vi er naturligtvis med tips på andra närliggande lunchrestauranger.

Är ni ett sällskap på mer än 20 personer? Då kan ni boka boendet hos oss, och vi hjälper er att boka konferensen hos någon av våra samarbetspartners som har lokaler för större konferenssällskap. Alla ligger på gångavstånd från hotellet.

För att se våra alternativ för boende, klicka här.

Vill ni göra något kul i samband med er konferens? Kontakta oss för förslag på aktiviteter!

 

Stora konferensrummet

Stora konferensrummet på Hotel Lorensberg i centrala Göteborg

Stora konferensrummet är 27 m2 stort och kan möbleras efter era önskemål. Lokalen har blädderblock, whiteboard, PC-kanon, högtalare samt WiFi.

Styrelse-, U- eller O-bord 12 personer
Skolsittning eller grupper 16 personer
Biosittning 20 personer

Lilla konferensrummet

Lilla konferensrummet är 12,5 m2 stort och har ett styrelsebord med plats för max 8 personer. Lokalen är utrustad med whiteboard samt projektorduk och vid behov har vi möjlighet att ställa in en portabel pc-kanon. WiFi ingår i priset.

Arbetsrummet

Behöver du någonstans att sitta och arbeta, kan du hyra vårt 9 m2 stora arbetsrum. Arbetsrummet är utrustat med bl.a. dator och skrivare/kopiator, och passar även utmärkt för möten med max 4 personer. WiFi ingår i priset.

  Konferensförfrågan

  Skicka oss gärna en förfrågan genom att fylla i formuläret nedanför och vi återkommer med en offert!

  Önskas logi?

  JaNej

  Tid?

  FörmiddagEftermiddagHeldagKväll

  Mat?

  KonferensfrukostKonferenslunchFörmiddagsfikaEftermiddagsfikaKvällsfika