Bo 3 nätter, betala för 2 på Hotel Lorensberg

Bo 3 nätter, betala för 2 – boka en mysig weekend i Göteborg!

Passa på att boka in en mysig weekend i Göteborg och bo extra förmånligt hos oss på Hotel Lorensberg! Nu erbjuder vi ”Bo 3 nätter, betala för 2” och då tycker vi att du ska unna dig en långhelg med din partner eller åka till Göteborg med hela familjen under någon av skolloven! På Hotel Lorensberg bor du mitt i stan, på gångavstånd till det mesta.

Erbjudandet gäller utvalda datum för vistelser i minst 3 nätter fram till 28 augusti 2024. Ni betalar direkt vid bokningstillfället, och därmed återbetalar vi inga pengar vid eventuell avbokning. Om ni skulle bli sjuka eller få förhinder av annan orsak, kan ni fortfarande ändra ankomstdatum till ett annat datum inom kampanjperioden.

Ändring av bokning kan ske fram till kl 16:00 på ankomstdagen. Andra rabatterade priser går inte att kombinera med detta erbjudande.

Kampanjpris bokas här på hemsidan. Våra andra aktuella kampanjer och erbjudanden hittar ni här.

Tips för din weekendresa

Behöver du tips på aktiviteter inför din weekend i Göteborg? Vår personal tipsar regelbundet om aktuella aktiviteter och restauranger i Göteborg. och här har vi listat några nyttiga webbsidor för dig som planerar åka till Göteborg. Tveka inte att fråga i receptionen på plats, så hjälper de dig gärna!

 

Vi ser fram emot att se er här på Hotel Lorensberg!

 

Bild: Hotel Lorensberg

Weekend i Göteborg, Hotel Lorensberg
Avstånd Göteborg
  • 0m
    • Göteborg City