Lorensberg tipsar

Lorensberg tipsar

Den 12–14 april hälsas alla med en passion för havet och båtliv välkomna till Eriksbergshamnen med fri entré till Eriksbergs Boat show 2024.

Belägen mitt i det vackra inloppet i Göteborgs hamn, får du som besökare se och klämma på båtarna i sitt rätta element. Allt från fysiska båtar till tillbehör, skolor, aktiviteter och spännande innovationer för det marina livet.

16–21 april är det Vetenskapsfestivalen 2024. Festival kommer att vara på flera olika platser i Göteborg och delar kommer också gå att ta del av digitalt. Nordstan är en av festivalens största arenor. Här finns korta föreläsningar, poddar och en stor workshoparena.

Öppet för alla och helt gratis!

Månadens Restaurang 

Restaurang Familjen blev 2018 utsedd till Årets Hjärtekrog av White Guide. Restaurang Familjen är tänkt som ett utvidgat vardagsrum där alla skall känna sig välkomna. Värme, kärlek och hjärtlighet är några av de värderingar som skall prägla ett besök hos Familjen. Tanken är att man skall känna sig som en del av Familjen. Modern Västsvensk Gastronomi är ledord som präglar den mat som skall serveras på Familjen. Arkivgatan 7

 

Foto: House of Vision, Göteborg & Co