Lisebergspaket

Bo på gångavstånd till ett av Sveriges populäraste besöksmål

Göteborgs stora nöjespark Liseberg är på gångavstånd till Hotel Lorensberg. För de lite större väntar allt från Valkyria, Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder. Vågar du testa Valkyria? Europas längsta Dive Coaster – en berg- och dalbanan som tar med dig på en mäktig tur i 105km/h och som har ett vertikalt drop på hela 50 meter!

I Kaninlandet och Barnens Paradis kan alla små busfrön ge sig ut på äventyr bland vindlande rutschkanor, mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen.

Lisebergspaket sommaren 2021

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 kommer Liseberg i år ha öppet för ett begränsat antal besökare per dag. För att minska risken för trängsel vid entréer och för att hålla räkningen på antal besökare flyttas biljettförsäljning till deras hemsida där gästerna måste välja dag, antal biljetter och förboka sin plats i parken.

Detta betyder att Hotel Lorensberg tyvärr inte kan erbjuda vårt populära Lisebergspaket med entrébiljetter i sommar. Däremot har vi en attraktiv sommarkampanj som ger 25% rabatt på rumspriser mellan den 1 juni – 31 augusti 2021. Vi erbjuder även trebädds- och familjerum för större sällskap!

Boka kampanjpris enkelt på vår hemsida alternativt ring oss på 031-81 06 00 eller maila till info@hotel-lorensberg.se.

Det blir en annorlunda sommar men förhoppningsvis går vi mot ljusare tider! Varmt välkomna i sommar!

Observera att barn som är under 110 cm långa, har fri entré till Liseberg.

Besök även Lisebergs egna hemsida för mer information om vad som händer på parken.

 

Avstånd Göteborg
  • 650m
    • Liseberg