Lisebergspaket

Bo på gångavstånd till ett av Sveriges populäraste besöksmål

Göteborgs stora nöjespark Liseberg har sin sommarpremiär den 27 april. För de lite större väntar allt från Valkyria, Loke, Helix och Mechanica till klassiker som Lisebergbanan, FlumeRide och Balder. Vågar du testa Valkyria? Europas längsta Dive Coaster – en berg- och dalbanan som tar med dig på en mäktig tur i 105km/h och som har ett vertikalt drop på hela 50 meter!

I Kaninlandet och Barnens Paradis kan alla små busfrön ge sig ut på äventyr bland vindlande rutschkanor, mjuka kaninkramar och karuseller som kittlar alldeles lagom i små magar. På Liseberg är mycket på låtsas men upplevelserna är på riktigt. Besöket varar i några timmar men skapar minnen att plocka fram när du vill. I nöjesparken väntar ett 40-tal åkattraktioner, blomsterprakt, spel, dans, musik och god mat för hela familjen. Vi på Hotel Lorensberg erbjuder paketpriser på boende med frukost, samt entrébiljetter till Liseberg. Observera att vi tillämpar flexibel prissättning, och att paketpriserna därmed kan variera olika datum.

Vi erbjuder följande frånpriser på vårt Lisebergspaket:

Enkelrum från 895:-
Dubbelrum Small (140cm bred säng) från 1220:-
Dubbelrum från 1320:-
Trebäddsrum från 1720:-
Familjerum (4 sängar) från 1855:-

Samtliga priser anges per natt och rum, och inkluderar entrébiljetter till Liseberg. Erbjudandet gäller i mån av tillgång alla dagar mellan den 29/5 – 18/8, samt utvalda dagar under perioden 27/4 – 26/5 samt 22/8 – 29/9 2019.

Observera att barn som är under 110 cm långa, har fri entré till Liseberg.

Ring oss på 031-81 06 00 för korrekt prisuppgift eller maila till info@hotel-lorensberg.se.

Besök även Lisebergs egna hemsida för mer information vad som händer på parken.

Varmt välkomna!

 

Lisebergspaket
Avstånd Göteborg
  • 650m
    • Liseberg